joi, 23 mai 2013

Satată de mai cu "mititei" raw vegan

Energiarea vine si de la enzimele din farfurie..

Spaghetele le-am facut din dovlecei cu gulioara.
- doi dovlecei cruzi, curatati de coaja si razuiti lung
- am adaugat seminte de susan negru
- o ceapa verde intreaga maruntita, suplimentar

Sosul este din ketchup de casă si l-am pus peste ele.

Salata din morcovi si varză, are ulei de măsline şi condimente.

"Mititeii" sunt tot asa fără foc şi bineînţeles vegani :)
- soia granule
- in macinat
- faina de susan
- morcov razuit
- usturoi presat
- ceapa mărunţită tocata fin
- condimente: piper, coriandru, sare, boia
-  se leaga cu ulei presat la rece si apa si se da forma de " mititei"

Veţi savura o hrana uşoară, ieftină şi sănătoasă.

cu mult drag şi spor la zbor :)
Danny

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu